Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Κίνα Μάνικα νερού PVC κατασκευαστής
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το inquiry@hosecn.cn

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

Η ΠΛΑΣΤΙΚΉ Co. ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ QINGDAO WEIAOXIN, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής και ο εξαγωγέας των εύκαμπτων μανικών PVC, έχει πάνω από την εμπειρία 14 ετών της παραγωγής και την εμπειρία 10 ετών της εξαγωγής. Η μάνικα PVC κάλυψης σειράς προϊόντων μας layflat, ενισχυμένη ίνα μάνικα PVC, ενισχυμένη μάνικα χαλύβδινων συρμάτων PVC, μάνικα αναρρόφησης ελίκων PVC, μάνικα κήπων PVC, συζεύξεις μανικών, σφιγκτήρες μανικών, συνελεύσεις μανικών και ούτω καθεξής, ευρέως που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, τη γεωργία και το σπίτι, κατάλληλες για πολλές χρήσεις όπως ο αέρας, το νερό, το έλαιο, το αέριο, η χημική ουσία, η σκόνη, ο κόκκος και πολύ περισσότεροι. Τα όλα προϊόντα μας μπορούν να παραχθούν σύμφωνα με PAHS, RoHS 2, την ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, το FDA, κ.λπ.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην επαρχία Shandong, που καλύπτει έναν τομέα 70.000 τετραγωνικών μέτρων και 10 τυποποιημένα εργαστήρια, που εξοπλίζεται με 80 γραμμές παραγωγής, ετήσια παραγωγή είναι περίπου 20.000 τόνοι, η ετήσια εξαγωγή είναι περισσότερο από 1.000 ΣΕΕ. Με την ισχυρή τεχνική δύναμη και την ακριβή QC διαδικασία, μπορούμε να παρέχουμε τα ποιοτικά προϊόντα τις ανταγωνιστικές τιμές σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Μέχρι τώρα, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 200 πελάτες στις χώρες του 80, όπως το UK, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ισπανικά, η Κολομβία, η Χιλή, το Περού, η Νιγηρία, η Νότια Αφρική, το Βιετνάμ και η Βιρμανία κ.λπ. Τι παρείχαμε στους πελάτες μας είναι όχι μόνο τα προϊόντα μας, παρείχαμε μια πλήρη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, μετά από τις πωλήσεις, υποστήριξη τεχνολογίας, λύσεις χρηματοδότησης και ούτω καθεξής. Και προσπαθούμε συνεχώς να ψάξουμε για τις νέες πρώτες ύλες και τις διαδικασίες παραγωγής για τα προϊόντα μας για να ικανοποιήσουμε την ενημερωμένες ικανοποίηση και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη πηγή. Κάθε μια από τις έρευνές σας θα ληφθεί υπόψη και θα πάρει την απάντησή μας μέσα σε 24 ώρες. Θα προσπαθηθούμε για να παραδώσουμε τα πρώτης τάξεως προϊόντα και τις tip-top υπηρεσίες κάθε φορά.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ET

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 8million-10million

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Ο κατασκευαστής - η ΠΛΑΣΤΙΚΉ Co. ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ QINGDAO WEIAOXIN, ΕΠΕ ιδρύεται το 2004, ειδικευμένος στην παραγωγή της πλαστικής μάνικας για το PVC/TPU/το υλικό και τον εξοπλισμό PVC&RUBBER για την πλαστική μάνικα. Μετά από 14 έτη ανάπτυξης, Eastop, λήφθείτ 70000㎡, έχει 80 γραμμές παραγωγής. η ετήσια παραγωγή είναι περίπου 20.000 τόνοι, η ετήσια εξαγωγή είναι περισσότερο από 1.000 ΣΕΕ

 

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

υπηρεσία της εταιρίας

Η ΠΛΑΣΤΙΚΉ Co. ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ QINGDAO WEIAOXIN, ΕΠΕ παίρνει την υπηρεσία ως ευθύνη και εισάγει την έννοια στη βαθιά καρδιά κάθε προσωπικού. Το Eastop υπογραμμίζει ότι η καλή επικοινωνία με τους πελάτες συμπεριλαμβανομένου εισάγει και βοηθά τον πελάτη για να πάρει τη πλήρη πρόσβαση της επιχείρησης και των πληροφοριών προϊόντων μας, η γρήγορη απάντηση και να δώσει τις καλύτερες συμβουλές της λύσης της συγκεκριμένης εφαρμογής, να βοηθήσουν τον πελάτη για να αναλύσει το μάρκετινγκ, την υπηρεσία cOem, να προσαρμόσει το σχέδιο προϊόντων και την παραγωγή, τη συνέχεια και την υποβολή εκθέσεων της παραγωγής και εξάγων το νομικό καθεστώς, βοήθεια εκτελωνισμού, υπηρεσία μεταπωλήσεων και να βοηθήσει τον πελάτη διανέμει ή χρησιμοποιεί τα προϊόντα, που λειτουργούν με τους πελάτες για να αναλύσει και να λύσει το πρόβλημα.

 

Οι υπηρεσίες μας
Pre-sale υπηρεσία
1. Το δείγμα μπορεί να προσφερθεί με το ποσό δειγμάτων και το τέλος αγγελιαφόρων από την πλευρά του αγοραστή.
2. Έχουμε το πλήρες απόθεμα, μπορούμε να παραδώσουμε μέσα στο λίγος χρόνο. πολλές μορφές για τις επιλογές σας.
3. Ο cOem και η διαταγή ODM γίνονται αποδεκτός, οποιοδήποτε είδος εκτύπωσης λογότυπων ή το σχέδιο είναι διαθέσιμο.
4. Η τιμή καλής ποιότητας + εργοστασίων + γρήγορα απάντηση + αξιόπιστη υπηρεσία, είναι αυτό που δοκιμάζουμε καλύτερα για να σας προσφέρουμε
5. Τα όλα προϊόντα μας είναι προϊόντα από τον επαγγελματικό εργάτη μας και έχουμε την ομάδα εξωτερικού εμπορίου υψηλός-εργασία-επίδρασής μας, μπορείτε συνολικά να θεωρήσετε την υπηρεσία μας.
6. Έχουμε την πλούσια εμπειρία του σχεδίου, κατασκευάζουμε και πωλούμε lingerie, λατρεύουμε κάθε διαταγή από την τιμή μας.
Αφότου επιλέγετε
1. Θα μετρήσουμε τα φτηνότερα έξοδα αποστολής και θα σας κάνουμε το τιμολόγιο σε αμέσως.
2. Η ποιότητα ελέγχου πάλι, στέλνει έπειτα σε σας στην εργάσιμη ημέρα 1-2 μετά από την πληρωμή σας,
3. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εσείς η καταδίωξη όχι, βοηθά να χαράξει τα δέματα έως ότου φθάνει εσείς.
Υπηρεσία μεταπώλησης
1. Είμαστε πολύ ευτυχείς που ο πελάτης μας δίνει κάποια πρόταση για την τιμή και τα προϊόντα.
2. Εάν οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ απευθύνεται με μας ελεύθερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο.
 

Ομάδα επιχείρησης

Τώρα έχουμε το τμήμα πωλήσεων, τμήμα Ε&Α, τμήμα παραγωγής, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, τμήμα αγορών, τμήμα χρηματοδότησης, κάθε τμήμα που συνδέει στενά και ομαλά συνδεμένος επάνω με την ομαδική εργασία υψηλής αποδοτικότητας.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το inquiry@hosecn.cn/διεύθυνση: 3503 ΜΈΓΑΡΟ XIWANG, ΔΡΌΜΟΣ NO.136 DUNHUA, Qingdao 266034, P.R.China
Τηλ.::86-532-83860726
Mobile Site Πολιτική ΑπορρήτουΚίνα μάνικα ινών PVC προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2023 pvcwaterhose.com. All Rights Reserved. Developed by ECER